Pro-versioon päivittäminen

Game Makerista on kaksi versiota, Lite-versio ja Pro-versio.

Lite-versio on tarkoitettu niille, jotka ovat vasta aloittamassa pelisuunnittelun saralla. Sitä voi käyttää ilmaiseksi, mutta sen toiminnallisuus on rajallinen. Sillä tehdyissä peleissä näytetään myös popup-logo peliä käynnistettäessä ja se muistuttaa säännöllisesti ohjelman päivittämisestä. Jos käytät Game Makeria usein, on erittäin suositeltavaa päivittää Pro-versioon.

Pro-versiossa on paljon enemmän toiminnallisuutta, eikä se näytä minkäänlaisia ylimääräisiä logoja tai ponnahdusviestejä. Tarkemmin sanottuna Pro-versiossa on seuraavat lisätoiminnot:

Päivittäminen Lite-versiosta Pro-versioon maksaa vain 20 euroa tai 25 Yhdysvaltain dollaria (saattaa muuttua). Se on kertamaksu, joka kattaa vähintään kaikki Game Makerin 8.x -versiot.

Aina Game Makerin Lite-versiota käynnistettäessä seuraavanlainen ikkuna tulee näkyviin:

Tämän lomakkeen avulla Game Makerin voi päivittää Pro-versioksi monella tapaa.

Helpoin tapa on ostaa päivitys verkosta. Jos haluat päivittää tällä tavoin, klikkaa painiketta Purchase Pro Edition Online (Osta Pro-versio verkosta). Avautuvalla verkkosivulla voit maksaa joko luottokortilla tai PayPalin kautta. Maksun käsittelee valtuutettu maksuvastaavamme SoftWrap. Maksun jälkeen ohjelmisto päivittyy automaattisesti Pro-versioksi ilman mitään tarvittavia toimenpiteitä. Tallenna (ja tulosta) saamasi maksuvahvistus, sillä se sisältää ostotunnuksesi, jota saatat tarvita, jos asennat ohjelmiston uudelleen. (Kun ohjelmisto on käynnissä, voit myös päivittää verkon kautta valitsemalla Upgrade to Pro Edition (Päivitä Pro-versioon) Help (Ohje) -valikosta.)

Jos ostit Game Makerin aiemmin (ja siten omistat aktivointikoodin tai aiemman ostoksen ostotunnuksen), klikkaa Enter Activation Code (Syötä aktivointikoodi) -painiketta. Avautuvalla verkkosivulla voit joko syöttää aktivointikoodin tai ostotunnuksen aiemmasta maksusta. Voit myös palauttaa täällä lisenssisi mikäli olet kadottanut sen. Kun olet täyttänyt oikeat tiedot, Game Maker päivitetään Pro-versioksi. Huomaa, että tarvitset Internet-yhteyden aktivointiin. (Kun ohjelmisto on käynnissä, voit myös päivittää verkon kautta valitsemalla Enter Activation Code (Syötä aktivointikoodi) Help-valikosta.)

Jos et tässä vaiheessa halua päivittää Pro-versioon, klikkaa Continue Using the Lite Edition (Jatka Lite-version käyttämistä) -painiketta.