Vakiot

Tällä välilehdellä voit määrittää globaaleja vakioita, joita voidaan käyttää kaikissa skripteissä ja koodinpätkissä tai toimintojen arvoina. Jokaisella vakiolla on nimi ja arvo. Nimien tulisi noudattaa samoja sääntöjä kuin muuttujien, eli niiden täytyy alkaa kirjaimella tai alaviivalla ja koostua muuten kirjaimista, numeroista ja alaviivoista. On tosin erittäin suositeltavaa, että teet kaikista vakioista helposti erottuvia. Tavallisesti on tapana käyttää vain isoja kirjaimia ja alaviivoja.

Vakion arvon tulisi olla vakiolauseke, joka tarkoittaa, että se on joko vakioluku, merkkijono (lainausmerkeissä) tai lauseke. Lauseke käydään läpi ennen kuin mitään muuta tapahtuu pelissä. Se ei siis esimerkiksi voi viitata senhetkiseen huoneeseen, instansseihin tai skripteihin. Se voi kuitenkin sisältää sisäänrakennettuja vakioita ja resurssien nimiä.

Voit lisätä vakion listan loppuun käyttämällä Append-painiketta ja poistaa vakion käyttämällä Delete-painiketta. Voit myös lisätä vakion valitun vakion yläpuolelle. Voit muuttaa vakion nimeä tai arvoa klikkaamalla sitä. On myös olemassa painikkeet kaikkien vakioiden poistamiseksi, niiden siirtämiseksi ylös tai alas listassa ja niiden järjestämiseksi nimen mukaan.