Latausasetukset

Täällä voit määrittää, mitä pitäisi tapahtua peliä ladattaessa. Ensinnäkin, voit määrittää oman latauskuvan. Toiseksi, voit määrätä, näytetäänkö latauspalkki kuvan alareunassa. Tähän on kolme vaihtoehtoa. Joko latauspalkkia ei näytetä lainkaan, oletuslatauspalkkia käytetään, tai sitten voit määrittää kaksi kuvaa: latauspalkin taustakuvan ja etukuvan. Voit määrätä, pitäisikö latauspalkkia skaalata (oletus) vai leikata, kun se pitenee. Toisessa tapauksessa pidä huolta, että kuva on tarpeeksi iso, että se täyttää palkin. (Huomaa, että molemmat kuvat on tässä tapauksessa määritettävä.)

On mahdollista määrittää, että latauskuvan on oltava läpinäkyvä. Tässä tapauksessa kuvan vasemman alakulman pikselin väriä käytetään läpinäkyvänä värinä. Myös muun kuvan läpinäkyvyys voidaan määrittää. Arvo 0 tarkoittaa täysin läpinäkyvää, kun taas arvo 255 täysin näkyvää. (Molemmat näistä toimivat vain Windows 2000:ssa, XP:ssä ja myöhemmissä.)

Toiseksi, voit määrittää täällä itsenäisten sovellustiedostojen käyttämän kuvakkeen. Voit käyttää vain 32x32-kokoisia kuvakkeita. Jos yrität valita toisentyyppisen kuvakkeen, sinua varoitetaan.

Lopuksi voit muuttaa pelin yksilöllistä id-arvoa. Tätä id-arvoa käytetään pelin ennätyslistojen ja tallennustiedostojen säilyttämiseen. Jos julkaiset pelistäsi uuden version etkä halua ottaa käyttöön vanhaa ennätyslistaa, sinun tulisi vaihtaa tämä numero.