Pro-versioon päivittäminen

Game Makerista on kaksi versiota, Lite-versio ja Pro-versio.

Lite-versio on tarkoitettu niille, jotka ovat vasta aloittamassa pelisuunnittelun saralla. Sitä voi käyttää ilmaiseksi, mutta sen toiminnallisuus on rajallinen. Sillä tehdyissä peleissä näytetään myös popup-logo peliä käynnistettäessä ja se muistuttaa säännöllisesti ohjelman päivittämisesti. Jos käytät Game Maker usein, on erittäin suositeltavaa päivittää Pro-versioon.

Pro-versiossa on paljon enemmän toiminnallisuutta, eikä se näytä minkäänlaisia ylimääräisiä logoja tai popup-viestejä. Tarkemmin sanottuna Pro-versiossa on seuraavat lisätoiminnot:

Päivittäminen Lite-versiosta Pro-versioon maksaa vain 15 euroa tai 20 Yhdysvaltain dollaria (vaihto euroiksi). Se on kertamaksu, joka on pätevä ainakin kaikkiin Game Makerin 7.x -versioihin.

Jos omistat Lite-version, aina käynnistäessäsi Game Makerin seuraavanlainen ikkuna tulee näkyviin:

Pääset tähän ikkunaan myös valitsemalla Upgrade (Päivitä) Help (Ohje) -valikosta. Tämän ikkunan kautta voit päivittää Pro-versioon. Tapoja on muutama erilainen.

Helpoin tapa on ostaa päivitys verkosta. Jos haluat päivittää näin, valitse painike Purchase Online (Osta verkossa). Pääset Internet-sivulle, jossa voit maksaa joko luottokortilla tai PayPalilla. Maksun käsittelee SoftWrap-yritys, joka on Game Makerin valtuutettu maksuvastaava. Kun olet maksanut, ohjelma päivittyy heti Pro-versioon, vaatimatta mitään lisätoimenpiteitä sinulta. Tallenna (ja tulosta) varmistus, jonka saat, koska siinä on ostoviitteesi, jota voit tarvita myöhemmin, jos sinun täytyy asentaa Game Maker uudestaan.

Jos olet ostanut Game Makerin aiemmin (ja sinulla on edellinen aktivointikoodi tai ostoviite), paina Enter Activation Code (syötä aktivointikoodi) -painike. Pääset Internet-sivulle, jossa voit joko syöttää aktivointikoodisi tai ostoviitteesi edellisestä ostostasi. Voit myös saada täältä lisenssisi takaisin, jos olet hukannut sen. Kun olet täyttänyt oikeat tiedot, Game Maker päivittyy Pro-versioksi. Huomaa, että sinulla täytyy olla Internet-yhteys aktivoidaksesi tuotteen.

Jos tahdot maksaa lisenssisi eri tavalla tai jos tahdot tilata aktivointikoodin lahjaksi tai käyttöön eri tietokoneella, paina näppäintä Go to Upgrade Webpage tai siirry itse seuraavalle sivulle:

http://www.yoyogames.com/upgrade

Täältä löydät ohjeet. Löydät myös tietoa sivustolisenssin ostamisesta ja alennuksista. Lisäksi löydät vastauksia yleisiin päivitystä koskeviin kysymyksiin.

Jos sinulla on rekisteröintiavain Game Makerin versioon 5 tai 6, voit myös vaihtaa sen version 7 aktivointikoodiin. Ohjeet löytyvät samalta sivulta.